Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

V nakladatelství Portál 10.2.09 od 9-11h přednáška a ukázka baby masáží a ochutnávka aromaterapie.

O víkendu 7.-8.březen, jsme s v Horním Maršově, v MC Hrošík, krásně zharmonizovali nejen naše nožky, ale celé naše bytí. Dobrodružná cesta do nitra našich těl, byla velmi přínosná a mile překvapující. Tak zase někdy...
Dne 9.března jsme si povídali a provoňovali s olejíčky v MC Míca vTuchoměřicích. http://www.mcmica.estranky.cz/

V Nové trojce, Praha 3,  5. 5. 2009, aromaterapie jarní očisty a olejíčky pro letní radovánky.  11.května odpoledne program pro ženy o odpočívání i masáž nožek www.novatrojka.cz 

Tento rok opět festival Umění porodit http://www.respektkporodu.cz/, kde 21.května od 14hodin  proběhl prožitkový seminář pro maminky s bříšky.

V Brně www.maserskaskola.cz   jsem učila na dvoudenním semináři 15. - 16. června na téma aromaterapie. V záplavě vůní jsme se spolu celé dny hladili s vůněmi a poznávali je i sebe.

Pobyt s rodiči a dětmi. Krásné místo v Jizerských horách, v Penzionu Peklo. Vřele doporučuji pro rodinný pobyt,  je tam bazén se slanou vodou a naprosté přizpůsobení malým dětem. My jsme tam byli týden v červnu a vyšlo nám pěkně i počasí. Malé děti ke mě rádi chodili na masáž a své rodiče pak opravovali, když nemasírovali správně:)))

Letos v létě jsme prožili báječný tábor v penzionu Krakonoš, kde jsme s dětmi a rodiči měli nejen nádherné počasí, přírodu  ale bezva hry, skvělé jídlo a spousty legrace a i čas na odpočinek a meditace.

Na soustředění s děvčatama - mistři aerobicku - jsme letos v srpnu pěkné řádili na týdenním soustředění a měli zase supr hry, masáže i trénování, takže se těším na jejich mistrovství 3.-4.10. v Sedlčanech.

Pátek 25. září v rodinném centru Nové 3 od 9hodin jsme měli úvod k masážím miminek a dětí.

10. října v Milovicích na konferenci porodních asistentek - aromaterapii pro těhotné a k porodu.

V nakladatelství Portál pro rodiče 13.října od 16hodin relaxace a dýchací techniky, které všem rodičům pomohou, jak si zachovat vnitřní klid a harmonii, při rychlosti dnešní doby, tlakům a potřebám které máme. 

Konečně slibovaný odpočinkový, pečující a zároveň objevující víkend se mnou na téma reflexe - vnitřní a vnější. Termín 21.-22.11.09. Prostor jsme využili u Jany Hašplové na Barrandově, která si také přišla odpočinout a moc pěkně jsme si v sobě zahloubali a co bylo třeba vyšťourali:)). Zase se setkáme znovu, abychom si připomínali, kdo jsme.

Pro všechny ze Znojma a okolí v MC Maceška aromaterapie a reflexka 27.11. od 14hodin a v pondělí 30.11. aroma v těhotenství. U Dáši Entlerové je vždy nádherně:)) a proto v dubnu si dáme celý víkend.

Domáčí aromalékárnička v Nové trojce byla hlavně pro odpočinek maminkám byl dárkem největší, když jsme si mohli v klidu namasírovat celá záda a děti byli úplná zlatíčka 1.12.09 od 10hodin. 

Každou středu v MC Bambulky Praha 10, od 12hodin s maminkami a jejich dětičkami 6-12 měsíce jsme si povídali o všem, co nás zajímá při péči o sebe a miminko, zahráli na hudební nástroje, zaspívali a taky se povalovali na míčích. Děti podle chuti spolupracovali anebo se navzájem ochutnávali:)