Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co bylo 2010

 

 

 

v-zahrade.jpg

 Pro všechny ze Znojma a okolí, kde je krásně a velmi ráda tam jezdím, jsem pro velký zájem připravila termín na zážitkovou reflexku 24.-25. dubna v MC Maceška.

Rodinné centrum N3 Praha 3 pořádá po maminky pěkné odpoledne 10.května od 15h. Provoníme se a povíme si o aromaterapii. Dojde na dotazy a praxi.

V nakladatelství Portál, Klapkova 2, 11.května od 9-11h přednáška s ukázkou masáže dětí a aromaterapie. Velmi se těším na setkání s rodiči i ostatními.

LES - láska energie sexualita - konečně téma velmi očekávané a vždy úspěšné. 15.-16.květen 2010. Pan doktor Krejčíř má vždy plno trefných rad a pomoci. Kdo se bojí nesmí do lesa, ale kdo chce vědět, na co to doopravdy máme, ať prijde:)) DOPORUČUJI.

Týden respektu k porodu v kině na Perštýně, aromaterapie v těhotenství a povídání o baby masážích. Termín 18.5. od 16hodin.

Dvoudenní seminář v Brně www.maserskaskola.cz  vítáme všechny, kdo nás s Janičkou už poznali i nové tváře a rádi si proberou aromaterapii zase jinak :) termín je 17.-18. 5.

Pro deváté ročníky jsme s panem doktorem Krejčířem připravili na květnový víkend sexuální výchovu a ze zpětných vazeb dospívající mládeže jsme potěšeni jak jsme to všichni zvládli. Hustý:))

 1. října jsem stejně jako minulý rok měla velmi milou přednášku, která byla překládaná do znakového jazyka pro rodiče na pobytu sdružení Zavři Uši.